griegkalender
GRIEG KALENDER


Avtalebøker & Lommealmanakker

Våre avtalebøker & lommealmanakker fås i mange størrelser og varianter, fra Mini (70X102 mm) til 24-Timer (210x297mm). De fås både som innbundet og spiralisert, og de finnes i mange forskjellige farger og materialer.

Det er også flere kalenderløsninger å velge i mellom, fra "ukeoppslag" til "en dag pr. side". Finn en kalender som passer dine behov!

Bord- og veggkalendere
Vi har et stort utvalg av kalendre for skrivebordet og for å henge på veggen. For mange er Norsk Bordkalender uunnværlig i planleggingen. Andre trenger en stor plakatkalender hengende i nærheten.

Avrivningskalenderen finnes i 3 størrelser. Liten (53x71mm), Medium (140x210mm) og Stor (280x420mm). Vi har også skriveunderlag i papir som har kalender på siden og timeplan i toppen. Dette er bare noen få av de kalenderne vi har til kontoret. Ta en nærmere titt i vår produktkatalog for full oversikt.

Billedkalendere
Våre billedkalendere har bilder fra Norge. Bildene er plukket ut med tanke på god geografisk spredning, at de skal ha representative motiv samt at de skal gjenspeile den årstiden de er satt inn i. De forskjellige modellene har forskjellige fokus for å treffe en bredest mulig målgruppe. Populær gave til utenlandske forbindelser!

Aktivitetskalendere
Dette er kalendere for hjemmet. Med Hjemmets Månedsplan kan man planlegge familiens hverdag enkelt med egne felt for hvert familiemedlem. Få full kontroll med en aktivitetskalendere fra Grieg!

Vi har også "gjør-det-selv" kalendere.
I disse kan kan tegne, male, sette inn egne bilder eller lage en mer avanser scrap-book kalender. Populær gave til besteforeldre!

sirkler
copyright © 2019 grieg burde as